Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina 1 Startpagina 2 Werken met wettenbundel  Rechtspraak  Rechtspraak pagina 2 Rechtspraak pagina 3 Uitspraken lezen Interpretatiemethoden rechter Casus oplossen  Casus oplossen pagina 2 Casus oplossen pagina 3 Elektronische bronnen 2 Elektronische bronnen en extra opgaven Juridische links 2 Werken met wettenbundel  didactiek NIeuwsbrieven advocatenkantoren 3 Werken met wettenbundel  4 Werken met wettenbundel  5 Werken met wettenbundel  Antwoord uitspraken lezen 

Elektronische bronnen

APV Bloemendaal

Regeling voertuigen

Regelingen die horen bij Hoofdstuk 6 van het boek :

Extra vragen

- Hoofdstuk 1: Het gebruik van voetnoten. Veel studenten hebben moeite met het werken van voetnoten. Doel van voetnoten is de lezer in de gelegenheid te stellen de originele bron te raadplegen. Het moet de lezer naar mijn mening zo gemakkelijk mogelijk gemaakt worden. Ik heb zelf daarom een warme voorkeur voor het verwijzingssysteem dat op pagina 17 paragraaf 1.2.2 staat: het voluit verwijzen in voetnoten.

Webcursus Juridische Vaardigheden van de Universiteitsbibliotheek van de Vrije UniversiteitKlik hier

Besluit vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten

Kluwer heeft een boek gepubliceerd "Leidraad voor de juridische auteurs". Het boek staat HIER.Ik adviseer iedereen die een juridisch artikel, paper of scriptie wil schrijven dat door te lezen en bijzondere aandacht te besteden aan:- Hoofdstuk 5 en 6: Het gebruik van hoofdletters en afkortingenBij twijfel over de juiste afkorting: even achterin in de lijst met veel voorkomende afkortingen kijken.


http://webcursus.ubvu.vu.nl/cursus/default.asp?lettergr=klein&cursus_id=112